• Nytt Boende
  • Hemma hos
  • Inredning
  • Hus & Hem
  • Trädgård
  • Våra Mässor
  • Annonsera
  • Kontakt
  • Arkiv

Foto: Lennart Weibull

Förra året gästades vi av
"Mat-Tina" på våra mässor i Kalmar, Växjö och Oskarshamn

VÄLKOMMEN ATT

ställa ut på våra mässor!

Välkommen att boka din mässmonter på våra Bomässor som anordnas av AdHome. I Kalmar är vår stora samarbetspartner Pontuz Löfgren AB, i Växjö samarbetar vi med Åkesson Mäklarbyrå och i Oskarshamn med Oskarshamns kommun.

Nu är vi i full gång att boka årets inspiratörer!

Utöver spännande föreläsningar utlovas en heldag som bjuder på allt inom hus och hem, stadsutveckling, trädgård och givetvis massor med roliga aktiviteter för barnen. Våra Bomässor har blivit en mötesplats där du som företagare träffar potentiella kunder och skapar nya affärer. Vi har återkommande kunder som ger oss goda betyg år efter år. Det är helt enkelt en fantastisk arena för att demonstrera och lansera produkter och tjänster inom boendebranschen.

Var med som utställare på bomässan och få ökad uppmärksamhet, ökad trovärdighet, ökad räckvidd och ökad försäljning!

Ställ ut på våra mässor

Välkommen att boka din mässmonter på våra Bomässor som anordnas av Alarmstreet Kommunikation. I Kalmar är vår stora samarbetspartner Pontuz Löfgren AB, i Växjö samarbetar vi med Åkesson Mäklarbyrå och i Oskarshamn med Oskarshamns kommun.

Förra året gästade Mat-Tina samtliga av våra mässor, nu är vi i full gång att boka nästa års inspiratör!  Utöver spännande föreläsningar utlovas en heldag som bjuder på allt inom hus och hem, stadsutveckling, trädgård och givetvis satsar vi på massa roliga aktiviteter till barnen.

Våra Bomässor har blivit en mötesplats där du som företagare träffar potentiella kunder och skapar nya affärer. Vi har återkommande kunder som ger oss goda betyg år efter år. Det är helt enkelt en fantastisk arena för att demonstrera och lansera produkter och tjänster inom boendebranschen.

Var med som utställare på bomässan och få ökad uppmärksamhet, ökad trovärdighet, ökad räckvidd och ökad försäljning!

"För företag som ser sig om efter nya affärsmöjligheter så är Bomässan perfekt! Det är inte bara ett bra tillfälle för att knyta kontakter och visa upp ditt företag utan även för att driva försäljning!"

Johan Asplind,
Bauhaus Kalmar

"Vi ser alltid lika mycket fram emot Bomässan både i Kalmar och Oskarshamn. Väldigt trevlig och proffsigt anordnad mässa!"

Linda Johansson,
Wellness Studio Kalmar

"Vi träffade många trevliga besökare som var intresserade att prata försäkringar med oss -  allt från hemförsäkringar till företag och lantbruk. Nu ser vi fram emot årets mässa och hälsar gamla och nya kunder välkomna till vår monter"

Philip, Jonas & Alexander,
Dina Försäkringar Syd

Kalmar och Växjö

Ställ ut på någon av våra mässor i Kalmar 7/9 eller Växjö 21/9

Mässmonter 3x2 m
i Kalmar eller Växjö:
från 11.950 kr

Oskarshamn

Mässmonter 2x2 m
i Oskarshamn:
från 9.950 kr

Ställ ut på vår mässa i Oskarshamn 19/10

Intresseanmälan

Är du intresserad av att ställa ut på någon av våra mässor?
Tveka inte att ta kontakt med någon av oss så hjälper vi dig.

Linn Lindsäth
linn@alarmstreet.se
076-697 53 88

KONTAKTA OSS

Intresseanmälan

Är du intresserad av att ställa ut på någon av våra mässor?
Tveka inte att ta kontakt med oss så hjälper vi dig.

Sophia Magnusson

Panel only seen by widget owner